Todistus, Joe Quinn, BA, MBS

Ennen kuin aloitin kirjoittamaan tätä todistusta päätin katsoa sanakirjasta tarkan määritelmän sanalle. Tässä se on: Todistus: “kirjoitettu julistus todistaen henkilön luonteenpiirteestä, käyttäytymisestä tai pätevyydestä.”

Mutta ajattelin itsekseni: ”Uskooko kukaan minun kirjoittamaani julistusta, todistaen erään ryhmän yksilöiden luonteenpiirteistä, käyttäytymisestä ja pätevyydestä, kun yksi tuosta ryhmästä olen minä itse?!” Ajattelin tätä hetken ja päädyin lopulta siihen tulokseen että se mitä ihmiset hyväksyvät ‘totuutena’ maailmassa, missä maassa tahansa, kuitenkin harvoin perustuu kylmiin ja koviin faktoihin, joten minun on turha ylirasittaa itseäni hankkimalla ‘kumoamattomia todisteita’. Toisten tarjoamat todisteet ovat joillekin ihmisille turhia, koska he voivat päätellä asian itse; joillekin mikään määrä todistusaineistoa ei riitä saamaan heidät vakuuttuneeksi jostakin joka on ristiriidassa heidän rakastettujen ennakkoluulojensa kanssa.

Tosiasia on että useimmat ihmiset uskovat tai hyväksyvät ‘totuutena’ sen mikä kaikkein lähimmin kuvastaa heidän henkilökohtaisia uskomuksiaan. Nämä uskomukset saavat usein alkunsa varhaisella iällä, kun kypsyys erottaa totuus valheilta puuttuu. Joten nämä uskomukset eivät oikeasti ole heidän omiaan. Pitkät ja usein stressaavat kokemukset ovat opettaneet minulle sen, että joillakin ihmisillä yksinkertaisesti on luontainen ‘makuaisti’ erottaen totuuden, kun taas toisten ‘makuaisti’ saattaa heidät uskomaan valheisiin ja harhakuviin. Toisen juoma on tosiaan toisen myrkky, joten voimme yhtä hyvin kertoa Totuuden niin kuin me sen näemme ja antaa heidän, joilla on kyky nähdä ja kuulla, tehdä tiedolla sen minkä kokevat luontevaksi.

Mutta, muutama sana ‘kultti’ asiasta; oletko koskaan ollut panettelevan syytöksen vastaanottavana osapuolena? Jotkut tyäsin valheelliset herjat jollakin tapaa ‘juuttuvat’. Ehkä tunnet jonkun jolle tämä on tapahtunut. Valehtelijalla on aina selvä etulyöntiasema verrattuna totuuden kertojaan. Mietipä sitä; jos joku yhtäkkiä aloittaa ‘vihakampanjan’ toista vastaan, levittäen kaikenlaisia ilkeitä ja perusteettomia valheita, tulevat jotkut valheista silti ‘juuttumaan’. Valehtelijan täysin epätodet väitteet saavat uskottavuutta täysin ansiotta. Syytön osapuoli menettää taasen täysin ansiotta uskottavuutensa. Velehtelijoilla ei yleensä ole mitään hävittävää siinä että he kertovat valheita, etenkin jos he ovat piintyneitä valehtelijoita vailla omaatuntoa.

Mitä siis yritän sanoa? Edellä kirjoittamani kappale kuvaa täsmälleen tilannetta mitä tulee Lauran, Arkin, heidän perheensä ja ystäviensä saamiin ‘kultti’-syytöksiin. Minut mukaanlukien. Käyttäen täysin keksittyjä ja todistettavasti vääriä syytöksia, tietyt yksilöt ovat käyneet lähes kymmenen vuotta kestävää herjauskampanjaa meitä vastaan. Tunnemme hyvin syylliset. Olen hetkittäin pohtinut mahdollisuutta, että nämä yksilöt kärsivät jostakin mielitaudista, kuten skitsofreniasta. Toisaalta, tosiasia on, että vaikkakin herjaajia on vain muutama (yhden käden sormilla laskettavissa), on heidän toimintansa sitkeys ja päättäväisyys epätyypillistä klassisesta mielisairaudesta kärsiville. Tämä tosiasia on johdattanut minut vaihtoehtoiseen päätelmään heidän huonovointisuudestaan: he eivät ole tarkan kliinisen määrittelyn mukaan mielisairaita, vaan he esittävät parhaan todisteen mielenhallinan (aivopesu) olemassaolosta.

Mikä sitten onkaan syynä heidän psykologisiin vaivoihin, tosiasia on, että he ovat ilman pienintäkään epäilystä paatuneita valehtelijoita. Olen asunut ja työskennellyt Lauran, Arkin ja heidän perheensä kanssa lähes kahdeksan vuotta. Olin siellä kun syytökset alkoivat ja olen nähnyt läheltä ja henkilökohtaisesti kuinka asiat ovat edenneet. Tunnen kaikki yksityiskohdat kuinka ja miksi Laura ja Ark perheineen muuttivat Ranskaan (liityin heihin heihin hieman tämän jälkeen). Laura ja Ark myivät asuntonsa Floridassa järjestämällä arpajaiset (eng: raffle). Yhden henkilön voitettua talon, ei tällä ollutkaan varaa maksaa veroja, joten hän joutui luopumaan kaupoista. Ja asiaa hoitaneet asianajajat tekivät minkä parhaiten osaavat, eli käärivät voitot omiin taskuihinsa. Tämän enempää asiassa ei ollut, se on totuus. Kaikki muut väitteet herjaajien toimesta ovat ilkeitä ja tyhjästä temmattuja valheitä.

Talossamme Ranskassa hoitaa ryhmä ihmisiä päivittäin monia Lauran ja Arkin käynnistämiä projekteja. Myös ympäri maailman löytyy iso ryhmä kiinnostuneita ihmisiä jotka auttavat meitä monin tavoin. Kuten moni järjestä saamme rahoituksemme kirjamyynneistä ja lahjoituksista. Asiassa ei jälleenkään ole mitään tämän erikoisempaa, se on totuus. Kaikki muut herjaajien tarjoamat väitteet ovat ilkeitä tyhjästä temmattuja valheita. Laura, Ark ja koko työryhmä auttajia ympäri maailman tekevät kaikkensa valistaakseen ihmisiä elintärkeistä asioista kuten ruokavaliosta, terveydestä, psykologiasta, ympäristöasioista sekä sosiaalisesta ja poliittisesta tilanteesta. Lauran kehittämä Éiriú Eolas hengitysmeditaatio-ohjelma on auttanut monia yksilöitä selviämään stressistä ja emotionaalisista ongelmistaan, kirjaimellisesti muutamaan elämänsä paremmaksi. Tätä ohjelmaa opettavat sertifioidut opettajat maailman ympäri. Ehkä tässä suhteessa voimme ymmärtää mikä motivoi nämä hejaajat jatkamaan sitkeää toimintaansa: heidän tavoitteenaan on estää tarjoamamme arvokkaan informaation leviämistä suurelle yleisölle.

Voisin jättää asian tähän, sillä tässä oli koko totuus eikä minulla ole juurikaan lisättävää. Mutta luulen että kenelle tahansa tätä lukevalle voisi olla hyödyllistä saada parempi käsitys näiden meitä kymmenen vuotta kiusanneiden häiriintyneiden yksilöiden taustoista.

Herjaajajoukon johtohahmo on eräs Vincent Bridges, alias ’Dr. Strange’, ja hänen taustansa on varsin valaiseva. Bridges väittää olevansa ‘Enochialainen maagikko’ (eng. Enochian magick). Enichoalaisen magiikan alkuperä liittyy muinaiseen Egyptiin ja sen erilaisiin kultteihin. Monet näistä ‘Enochialasista maagikoista’ näkevät tehtävänään jollakin tapaa käynnistää maailmanlopun alkamisen tai ‘kosmoksen uusiutumisen’, kuten he ilmiötä nimittävät. Tämä ‘kosmoksen uusiutuminen’ saavutetaan ‘maagisten toimien’ avulla käyttäen erilaisia ‘muinaisia’ ja ‘pyhiä’ tekniikoita.

Värikkäimpinä esimerkkeinä näistä tekniikoista mainittakoon: ‘Avaruuskuution alaskutsuminen’ (’Calling down the cube of space’), ‘taivaallisten seipäiden linjaus’ (’aligning the celestial poles’), ‘porttien avaaminen’, ‘taivaallinen mekaniikka’, ‘pyhä tiede’, ‘pyhä geometria’ ja ‘ ”kuolleiden” herättäminen’ (‘raising of the djed’).

Kysy itseltäsi, voitko ottaa vakavasti mitään mikä tulee (sanoin tai kirjoittaen) henkilöltä joka uskoo että hänellä on jumalainen tehtävä ‘kutsua alas avaruuskuutio’ johtaakseen alkuun maailmanlopun? Vielä järkyttävämpää on, että Bridgesin harjoittamalla ‘Enochialaisen magiikan’ ja ‘Satanismin’ välillä on vahva yhteys. Kuka tahansa voi todistaa tämän tekemällä internethaun kyseisillä termeillä.

Monet näistä ‘maagikoista’ (kuten Bridges) järjestävät uskovaisille matkoja ‘pyhiin kohteisiin’, usein Egyptiin, jossa harjoittelijat maksavat sievoisen summan saadakseen kuunnella ‘suuren maagikon’ (istuen onnettomalta näyttävän kamelin selässä) hölynpölyä. Hieman leikillisesti voidaan sanoa (riippuen kuinka asiaa tarkastelet), liittyen yllä mainittuun ‘kuolleiden herättämiseen’ (’raising of the djed’) – vaikuttaa siltä että kuka tahansa tämän toiminnon harjoittajista saavat välittömästi arvonimen ‘djedi’ ja löytyypä vielä tieto että ajankohta jolloin tämä ‘djedi’ tekee tämän ‘maagisen toimen’ kulkee nimellä ‘return of the djedi’. [vrt. Tähtien Sota; Star Wars]

New Age-huijareille, kuten Bridgesille, tyypilliseen tapaan, kaikille mukaan petkutetuille kannattajille luvataan huikeita etuja:

”Kun koemme oman yhteytemme näiden kahden (materia ja henki) välillä, kimpoaa aivojemme, planeetan (ja internetin) morfologisen kentän, läpi synaptisesti kaikuva ”Yessss!”. Tämä tietoinen uudelleen yhdistymisemme omaan alkuperäämme, ja arkaistisen taivaallisen/maalisen teknologian uudelleenlöytäminen, vihkii meidät ”kokonaiseen tietoisuuteen.”

Tai, pistäen vielä paremmaksi:

”Astuessasi reimullisten jumalatterien intohimoiseen, huumaavaan ja lumoavaan maailmaan, viritä itsesi heidän autuaaseen energiseen virtaukseen. Opi kuinka avaat itsesi aistien maagiseen maailmaan, herätä Kundalini energiasi, koe seksuaalisuutesi pyhä luonne ja täytä itsesi Sensuaalisen Jumalattaren hedelmällisellä ja voimistavalla nektarilla.”

En ole keksinyt näitä, nämä esimerkit ovat täsämälleen sitä samaa hölynpölyä jolle herjaajiemme ‘maine’ rakentuu. He väittävät uskovansa tähän! Joten, kysyn sinulta, tulisiko sinun, tai kenenkään ottaa mitään heidän sanomaansa vakavasti? Ilmiselvästi ei. He kuuluvat oikeastaan johonkin kiertävään new age spektaakkellin, jossa rekvisiittaan kuuluvat niin ‘avaruuskuutio’ kuin parrakas neitokin. Normaalissa maailmassa meidän ei edes tarvitsisi vaivautua välittämään näiden tyyppien puheista, sillä heidän patologiansa ja poikkeava maailmankatsomuksensa olisi selkeästi erotettavissa. Mutta vaikuttaa siltä, että emme elä normaalissa maailmassa. Ja johtuen herjaajiemme patologisesta sitkeydestä, olemme pakotettuja käyttämään aikaamme ja voimavarojamme puolustautuaksemme näiltä hyökkäyksiltä. Emme tee tätä suojellaksemme itseämme (he eivät voi vahingoittaa meitä), vaan suojellaksemme jaettavissamme olevaa arvokasta informaatiota ja mahdollisuutta kaikkien päästä käsiksi siihen, vapaina hyökkäyksiltä tai herjauksilta.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.