Svjedočanstvo “SolarMother”, člana Kasiopejskog foruma

Smatram se vrlo sretnom osobom što sam uspjela otkriti Laurin rad prije godinu dana. Ja sam tada radila istu stvar kao i mnogi od vas – tragala sam za inteligentnim informacijama o tome što se događa na našem planetu. Godinama sam tragala za istinom – pokušala sam na stranici Davida Ickea, Mayan 2012 web stranicama, Michaelom Tsarionom i mnogim sličnim sajtovima.

Prijateljica koju sam upoznala online, počela mi je slati različite web adrese koje smo zajednički istraživale i utvrđivale da li se radi o nečemu što nas približava istini što je vrijedno našeg vremena i energije za čitanje. Nismo baš puno toga našle. Jednog dana, prije godinu dana, poslala mi je uvodnu stranicu  “The Wave Series” (serijal “Na Valu” i “Val”). Kad sam počela s čitanjem Vala, znala sam da ima nešto potpuno drugačije na toj stranici – bila je to jednostavno priča jedne žene. Jer radilo se tu upravo o tome – priči o domaćici (majci petoro djece) o njenom putovanju i otkrićima o tome što je zapravo ovaj planet i tko zapravo ovdje upravlja sa svime.

Za vas koji želite znati i imate um koji ima potrebu za znanjem i pronalazite vrijednost u tom znanju, vi nećete naći ništa bolje od radova Laure Knight Jadczyk, njenog supruga Ark i njenog tima talentiranih istraživača i spisatelja. To je zaista bila avantura kako bi se pročitali svi ti podatci koje je prikupila i besplatno nam ih ustupila i to sve za dobrobit svakog tko želi naći informacije. Za mene je također bilo zadovoljstvo kupiti knjige kao što su serijali Val i Avanture, da bih tim činom potpomogla rad onih koji teško rade da bi pomogli Lauri da iznese informacije.

U serijalu Val, ono što je Laura radila kroz hipno-terapije sa svojim klijentima, njene sesije s Kasiopejcima i kroz sva njena istraživanja i neprestano čitanje, sve joj je to poslužilo da bi pronašla istinu o skrivenoj povijesti planete Zemlje.

Kasiopejci su rekli: “Učenje je ZABAVA!”. I to je zaista istina. Duboko sam zahvalna za sav njen ustrajan rad, pisanje knjiga i mnoge sate provedene u komunikaciji s drugima i odgovaranje na pitanja o radu, tada i sada, za sve ove godine na njenoj web stranici/forumu. Od svega ovoga sam imala koristi. Imala sam koristi od osobnog unutrašnjeg rada koji su drugi uradili za mene, koji su mi pružili ruku i pomogli mi da se uzdignem, tako da ja – nadam se – mogu pomoći drugima koji dođu iza mene tako da im pružim ruku.

Bila sam član nekoliko kultova u zadnjih 50 godina. Trebala sam proći kroz deprogramiranje i nakon toga provela sam neko vrijeme u pomaganju drugima koji su bili članovi kultova da bi se deprogramirali, dakle znam kakvi su znakovi koji otkrivaju kultove: lider koji želi da ga se obožava i koji crpi energiju od svojih sljedbenika i to sve da bi ojačao, profitirao i skupio ogroman novac koji neće potrošiti na svoje članove; izazivanje osjećaja krivice kod svojih sljedbenika da bi bili podložni, poslušni i nejaki; pranje mozga i oduzimanje slobodne volje članovima, iskazivanje naklonosti i tako dalje.

To je ono što svi mi vidimo kod različitih grupa u našem poneriziranom svijetu. Dakle, nakon što sam se pridružila forumu bila sam prilično oprezna i pažljiva u slučaju da otkrijem naznake opasnosti. Međutim, umjesto bilo kakve vrste hijerarhijske moći, bilo kakvog nagovještaja kontrole ili forsiranja, pronašla sam ženu, Lauru Knight Jadczyk i njezin tim pomagača, koji besplatno daju svoje vrijeme i energiju, koji samo žele pomoći i dijeliti informacije i pomagati kad ih se za to upita i to svima, putem interneta, a koji onda pronađu druge ljude koji su voljni pomoći. To je “Svi za jednoga, jedan za sve”… forum, web stranice, Éiriú Eolas program disanja, SOTT.net vijesti, detoksikacija, plan prehrane… pomaganje drugima dijeljenjem informacija.

Svima koji ovo čitate, ove informacije mogu vam biti korisne da biste se borili sa stresom i konfuzijom u vama i u asistiranju da pronađete svoj put kojim ćete se osloboditi od dezinformacija i laži. Ono što pišu Laura i Ark i radovi istraživača i članova foruma, može biti upravo ono što vam odgovara i treba.

Ima tu još puno toga što bi trebalo biti na preporučenoj listi za čitanje, što su napisali Laura i ostali spisatelji obuhvaćeni pod kišobranom Kasiopejske web stranice.

Da zaključim, nisam osjetila da me itko na išta prisiljava, dobila sam puno potpore na forumu, bez naknade. Zauzvrat ponudila sam za pomoć koliko sam mogla. Ne postoji plaća u svijetu služenja drugima.

U svijetu u kojem trenutno živimo, koji se sastoji od raširenog narcizma, psihopata na pozicijama moći, sitnih tiranina i robovanja istima, smatrajte da ste vrlo sretni ako pronađete rad pod imenom Kasiopejske web stranice ili SOTT-neta i/ili foruma koji rezonira s vama.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.