Cassiopaea foorumin jäsen Aragornin, MM, lausunto

Tultuani erittäin vaikuttuneeksi Laura Knight-Jadczykin kirjasta “911-The Ultimate Truth” päätin liittyä Cassiopaea foorumiin vuonna 2008. Minulla ei ollut silloin aavistustakaan siitä kuinka suuresti tämä päätös tulisi vaikuttamaan elämääni. Olen hyötynyt siitä seuraavasti:

Psyykkinen hyvinvointi

Luettuani suositellut kirjat ja foorumin keskustelut koskien psykologiaa ja erityisesti narsismia aloin ensi kertaa tarkastelemaan kunnolla itseäni ja käytöstäni. Kokemus oli varsin järkyttävä. Minulle selvisi että olin kasvatukseni aikana kerännyt monia virheellisiä toimintoja ja asenteita (n.s. narsistisia haavoja), ja tämä oli eräs syy siihen miksi tunsin itseni onnettomaksi ja “rikkinäiseksi”, ja miksi minulla oli vaikeuksia kommunikoida ystävien ja läheisten kanssa. Näiden piirteiden korjaaminen tuntui suunnattomalta ja lähes mahdottomalta tehtävältä. Mutta Lauran ja toisten foorumilaisten tuella ja avulla sain lopulta kerättyä rohkeuden ja tahdon kohdata menneisyyteni. Foorumi näyttää  itse asiassa olevan täynnä järkeviä ja empaattisia jäseniä, jotka koska tahansa antavat hyödyllisiä neuvoja ja vastauksia toisten ongelmiin – en ole kertaakaan jäänyt ilman vastausta!

Aloitin myös harjoittamaan Éiriú Eolas meditaatio-ohjelmaa heti sen ilmestyttyä. Tehtyäni aiemmin paljon hengitysharjoituksia ja erilaisia kehoharjoitteita en odottanut kokevani mitään kovin uutta. Mutta pian minulle selvisi että Éiriú Eolas ohjelma oli ylivertainen ja erittäin tehokas verratuna mihinkään aiempaan kokeilemaani! Éiriú Eolas ohjelman säännöllinen harjoittaminen on muuttanut valtavasti “sisäistä olemustani”. Éiriú Eolas on antanut minulle yhdistelmän aitoa mielen rauhaa ja parantunutta valpautta, ja tämän on tehnyt monta asiaa mahdolliseksi joista en osannut edes kuvitella suoriutuvani. Antaakseni yhden esimerkin: viime vuonna yllätin itseni hakemalla virkaa yliopiston opettajana. Tämä ei ehkä kuulosta kovin kummoiselta, mutta jos olisit tuntenut minut muutama vuosi sitten, olisin kertonut että en omaa tarpeeksi taitoa tai rohkeutta hakeakseni tämäntyyppistä työpaikkaa. Mutta nyt saatuani uudelaisen itsevarmuuden (ilman egoismia, josta kärsin aiemmin) ja huomattavasti paremmat taidot kommunikoida oli hakuprosessi varsin miellyttävä. Ja kyllä, sain työpaikan ja olen viihtynyt opettajan työssä erittäin hyvin! Haluaisin myös lisätä, että Éiriú Eolas tekniikat ja uusi ymmärrykseni psykologian alueelta ovat hyviä työkaluja kohdetessani suuren joukon opiskelijoita ongelmineen.

Fyysinen hyvinvointi

On hämmästyttävää kuinka monella alalla Laura ja hänen ryhmänsä tarjoavat hydyllistä informaatiota. Yksi alueista on ruokavalio ja terveys. Kuuluin ennen niihin ihmisiin jotka syövät mitä haluavat, ymmärtämättä yhteyttä terveyden ja suuhun pantavien asioiden välillä. Osallistuttuani ja luettuani foorumin keskusteluja terveydestä ymmärsin pian että suositellun ruokavalion kokeileminen olisi luultavasti hyvä idea. Hämmästyin, taas kerran, tuloksista. Ruokavalion muutoksen avulla pääsin eroon kroonisesta yläselän kivuista, aivastelusta, väsymyksestä ja iho-ongelmista joitakin mainitakseni. Haluan tässä yhteydessä mainita, että en ole koskaan nähnyt tai kokenut minkäänlaista ideoiden tai esim. ruokavalion pakottamista tai määräämistä Lauran tai muiden vanhempien foorumin jäsenten taholta. Ajatus on, että jokaisen tulisi tehdä omat johtopäätöksensä tutkimustensa ja lukemistensa perusteella. Foorumi on tutkimusfoorumi, jossa ihmiset vaihtavat informaatiota ja auttavat toisiaan. Ja mikään ei ole kiveen hakattu: jos uudet tutkimukset antavat selviä todisteita jotka ovat ristiriidassa vanhojen teorioiden kanssa, tullaan vanha teoria oikaisemaan.

Maailmankatsomus

On hiukan hankalampaa kuvailla yksityikohtaisesti kuinka maailmankatsomukseni on muuttunut alettuani lukemaan Lauran teoksia ja liityttyäni keskustelufoorumiin. Kokonaisvaikutelmani on, että kykenen nyt näkemään maailman tapahtumat objektiivisemmin, nähden vilauksen “miehestä verhon takana”. Ja kykyni nähdä asiat hieman objektiivisemmin on auttanut minua tekemään tärkeitä päätöksiä koskien minun ja perheeni hyvinvointia ja tulevaisuutta. Aluksi masennuin aletessani ymmärtää kuinka huonolla tolalla asiat olivat maailmassamme, ja kuinka ratkaisu ei ole ‘pommittaa’ kaikkia rakkaudella ja valolla. Uskon että tämä on yksi syy siihen, että jotkut ihmiset torjuvat Lauran tarjoamat viestit ja informaation – ensinäkemältä se vaikuttaa niin masentavalta. Ja jokaisessa meissä on valtava vastustus sille, että muuttaisimme maailmankatsomustamme, erityisesti jos todellisuus missä elämme on rakkauden ja valon vastakohta. Haluamme pitää asiat ennallaan ja pysyä mukavassa kolossamme. Mutta tämä on juuri se asenne, joka auttaa tämän maailman pahansuopia manipuloijia kukoistamaan. Ymmärtääksemme maailmastamme ja maailmankaikkeudesta niin paljon kun mahdollista, on meidän tutustuttava myös ‘pimeään puoleen’, vain näin voimme nähdä kokonaiskuvan. Ymmärsin pian että tämä kokemani masennus oli täysin normaali ja jopa tarpeellinen vaihe matkalla suurempaan tietoisuuteen. On upeaa kuinka foorumin jäsenet tukevat toisiaan tällaisten kriisien aikana. Olisi itse asiassa mahdotonta tehdä tämänlaista ‘työtä’ yksin. Toisten tuki, palaute ja opastus on välttämätöntä. Ja en voisi kuvitella parempia opettajia ja oppaita kuin Laura, Ark ja heidän ydinryhmänsä.

Juuri äskettäin luin varsin perusteellisesti näitä halventavia viestejä ymmärtääkseni miksi nämä ihmiset sanovat mitä sanovat. Olen huomannut että halventavien ja panettelevien viestien kirjoittajat kuuluvat yleensä johonkin näistä kategorioista:

1) Psykopatologiset yksilöt (huijarit, gurut, psykopaatit, aivopestyt agentit)

On ymmärrettävää että nämä ihmiset tuntevat Lauran työn uhkana, koska valtaosa Lauran tutkimuksista keskittyy psykopatologiaan ja COINTELPRO-ilmiöön. Hän yrittää kohottaa ihmisten tietoisuutta näistä asioista. Joten he yrittävät herjata ja panetella Lauraa ja hänen työtään kaikin mahdollisin keinoin.

2) Kaikkitietävät narsistiset yksilöt

Nämä yksilöt yleensä liittyvät foorumiin voidakseen opettaa ja tyrkyttää toisille heidän ‘fantastisia’ ideoita. Joskus he ovat ennakkoon päättäneet todistaa Lauran vääräksi tai tulla ulospotkituksi saaden näin ‘kunniamerkin’. Kun toiset jäsenet sitten alkavat peräämään todisteita, viitteitä tai tuktimuksia jotka voisivat tukea väitteitä, tulevat he yleensä vihaisiksi tai sarkastisiksi – näyttäen näin todellisen luonteensa. Tultuaan ulospotkituksi hakevat he kostoa ja alkavat näin kirjoittamaan muualla internetissä ilkeitä ja täysin perättömiä asioita Laurasta ja hänen ryhmästään.

3) Laiskat totuudenetsijät

Nämä yksilöt ovat kiinostuneita löytämään totuuden, mutta he eivät ole valmiita tekemään minkäänlaista omaa työtä sen eteen. He tajuavat  (ehkä alitietoisesti) tutustuttuaan Lauran työhön ja hänen opetuksiin, että heistä ei ole siihen. Joten on helpompi uskoa mehukkaisiin valheisiin ja kääntyä takaisin, ja leimata Lauran kirjoitukset typeriksi tai tyhmiksi – näitä laisinkaan luettuaan. Nämä yksilöt nielevät halukkaasti ‘hän kanavoi avaruusolioita Ouija-laudan välityksellä’ propagandan. Miksi he luottaisivat Lauraan, hänhän kanavoi avaruusolioita (itse asiassa tämä ei ole totta) Luoja paratkoon!

4) Rakkauden ja valon ‘työntekijät’

Nämä yksilöt kokevat Lauran työn ja viestit liian masetaviksi ja nimittävät informaation ‘pelon lietsonnaksi’. He uskovat että vedämme puoleemme negatiivisa asioita ajattelemalla niitä – joten emme saisi tehdä tätä!

Toivon että kuka tahansa joka lukee tämän ja joka ei ole tutustunut Lauran työhön määrittäisi hänen viestinsä totuudenmukaisuuden lukemalla hänen kirjojaan ja tutustumalla keskustelufoorumiin. Tein tämän enkä ole katunut sitä hetkeäkään.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.